Soft- og firmwareopdateringer

- til Roth Touchline® SL

Soft- og firmwareopdateringer til nuværende Roth Touchline® SL

Du bør holde dit Roth Touchline® SL system opdateret, hvis du vil have adgang til de nyeste funktioner og have mulighed for at styre dit gulvvarmeanlæg via Roth Touchline® SL App. Med et opdateret anlæg vil du også mindske risikoen for mulige fejl i driften.

Her finder du en oversigt over vores Touchline® SL system med tilhørende firmware fra ældste til nyeste version med dato for release, og hvilke funktioner der er tilføjet eller eventuelle rettelser.

Se vejledningen for opdatering af dine Touchline® SL produkter. Når du downloader den nyeste firmware pakke vil den indeholde firmware til alle produkter, som automatisk vil vælge den firmware, der passer til dem når de opdateres.

Hent firmware pakke
Download vejledningen for opdatering

Hvordan finder jeg ud af om jeg har den nye generation 2. af Touchline® SL
De nye kontrolenheder har et gråt display med en lys grå ramme rundt om. De gamle har blåt display med sort ramme omkring. Se billederne i oversigten.